Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Nymark Racing holder sommerferie

Legend Car 
02/08/13 

Selv om sommeren er over os, og det er ferie tid, ligger vi ikke helt stille i Nymark Racing. Teamets Legend Car racere skal have det store tjek, inden de går løs igen på Jyllandsringen til Grand Prix Danmark den 24-25. august, og der bliver også brugt tid på værkstedet, der har fået nye vinduer og nu kun mangler vægge og lofter
 

Årets største løb inden for banesport er uden tvivl Grand Prix Danmark på Jyllandsringen, og i år er der rekord stor tilmelding i stort set alle klasser. Hos Nymark Racing gir vi den også ekstra gas uden for banen! Vores VIP telt bliver større, der er live musik lørdag eftermiddag/aften og vi råder hele weekenden over vores "egen" tribune på publikums-langsiden.
Udover OK Legend Car Cup kører DTC, Special Saloon, Citroen DS3 Cup, Formel Ford og der bliver desuden et jubilæums løb for Porsche 911.


Frederik Nymark
(Foto: Motorsporten.dk)

Som sponsor er du en vigtig del af Nymark Racing, og du har nu mulighed for at give dine kunder og samarbejdspartnere en unik mulighed for at opleve Frederik Nymark give den gas til Grand Prix Danmark.
Vi tilbyder en komplet pakke hvor I; får forplejning i vores store VIP telt, oplever fedt race og stemning fra vores "egen" tribune, kommer helt tæt på racerne i teltet og sidst men ikke mindst, har du mulighed for at pleje dine kunder og forretningsforbindelser under uformelle forhold!


Frederik Nymark
(Foto: Motorsporten.dk)

Kontakt Linda Nymark hvis du er interesseret.
Tlf. 2612 5980

PS! Vi hører også gerne fra dig hvis du har nogle ting liggende på lageret, vi kan give til vores gæster og publikum, eks. balloner, keyhangers, flag osv.

Nymark Racing


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Jyllandsringen
  • 25/08/13 - Jyllandsringen - Legend Car - DM
  •