Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Fra Vejle til Skagen

Diverse 
09/07/13 

Preben Steen Nielsen er måske ikke så kendt i de flestes ører, men det er der en stor chance for at han bliver.
For i løbet af 10 dage vil Preben Steen Nielsen tilbagelægge 300 km i kørestol mellem Vejle og Skagen.
Lørdag eftermiddag var der muligt at møde Preben Steen Nielsen sammen med folkene fra Motorsport for Life som samarbejder med Preben Steen Nielsen.
 

Motorsport for Life er en velgørenhedsorganisation som tager rundt på hospitalernes børneafdelinger for at give børnene som er indlagt der, måske over længere tid, et afbræk i hverdagen. Det sker mestendels ved at børnene oplever en racerbil indefra eller sidder bag på en motorcykel. Racerbilerne er stort set alle typer af biler. Rallybiler, driftingbiler og biler fra danske asfaltbanesport.

Preben Steen Nielsen som er mand med mange jern i ilden trods sit handicap, besluttede sig for at køre strækningen fra Vejle til Skagen i hans kørestol. En tur på 300 km som skal køres over 10 dage. Turen skal afvikles i ugerne 32 - 33. Preben Steen Nielsen har besluttet sig for at al overskud fra hans tur skal tilfalde Motorsport for Life. De to partnere havde med kort varsel aftalt at promovere hinanden sammen og det skete lørdag eftermiddag udfor Lido Cafeen på Søndertorv. Her var der samlet flere biler og 8 flotte Ducati motorcykler.


Banneret for Preben Steen Nielsens tur
(Foto: Motorsporten.dk)