Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Favoritbanen venter forud for Martin Vedel Mortensen

Special Saloon 
26/06/13 

DK MOTORSPORT er klar til sidste udfordring inden sommerferien
Sommerpausen nærmer sig med hastige skridt, men for DK MOTORSPORT forestår der endnu en udfordring på racerbanerne, inden der kan holdes pause.
I den sidste weekend af juni køres årets tredje afdeling af den danske Special Saloon Car-serie, og for teamets kører – Martin Vedel Mortensen – er det positivt, at løbsweekenden kommer til at foregå på Padborg Park.
 

”Padborg Park er faktisk min yndlingsbane af banerne herhjemme. Det var der, hvor jeg havde størst afstand til de andre kørere i min division sidste år, og jeg håber på, at jeg kan gentage succesen,” siger Martin Vedel Mortensen.

Den unge racerkører fra Odense har haft en rigtig god start på sin 2013-sæson. Af de seks løb, der er blevet kørt i år, har han fire gange vundet SS2-divisionen. Og når han ikke er kommet først over målstregen med den hvide Opel Corsa, har han taget andenpladsen i tæt kamp med Hans Hartmann.


Martin Vedel Mortensen starter på sin favoritbane
(Foto: DK Motorsport)

”Jeg regner med, at det også denne her gang bliver Hans Hartmann, jeg skal kæmpe mod,” siger Martin Vedel Mortensen. ”Indtil videre har vi haft god afstand til de andre i divisionen, så løbene på Padborg Park bliver nok en dyst mellem os to.”

DK MOTORSPORT og Martin Vedel Mortensen forbereder sig ekstra godt til den kommende Special Saloon Car-afdeling.

”Vi tager en testdag på banen, inden vi skal køre, og her skal jeg køre sammen med Tom Pedersen,” forklarer den unge kører. ”Padborg Park er jo hans daglige legeplads, han kender både banen og bilen, og så skal han hjælpe mig med at hive de sidste tiendedele ud af den.”

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 30/06/13 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her