Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford

Lasse Sørensen indleder jagten på en manager

Formel Ford 
26/06/13 

Den mesterskabsførerende i det Danske Formel Ford mesterskab, 16 årige Lasse Sørensen, indleder nu jagten på en manager, som kan hjælpe ham til næste step i hans karriere. Nordjyden, som har vundet fem løb i år, og fører mesterskabet med 22 point, har sat et sæde i en udenlandsk serie, som målet for næste år.
 

Lasse udtaler, ”Hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om et sæde i udlandet, så er det ikke nok med fine resultater fra Danmark. Det kræver også forbindelser til de rigtige folk i udlandet. Med meget få sponsorer, så er det især svært at komme ind ved de rigtige teams. Derfor søger jeg nu en manager, som har den finansielle baggrund i orden, og som kan hjælpe mig med det sidste løft. Vi har forbindelse med flere udenlandske manageres, men intet er blevet afgjort endnu.”


Lasse Sørensen

Den Danske Formel Ford serie har et godt ry ved de udenlandske motorsports sagkyndige, da både storebror Marco Sørensen og Kevin Magnussen har været denne vej igennem, inden de kom til udlandet.

Næste løb i det Danske Formel Ford Mesterskab køres i den kommende weekend på Padborg park, hvor der afvikles tre heat lørdag og søndag.


Lasse Sørensen

Marco Racing
Ruben Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  •