Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - opdateret kl. 04.00

Le Mans 
23/06/13 

Le MansKort efter at halvdelen af årets Le Mans løb er kørt, bliver der endnu engang sendt Safety Car på banen. Dette udnytter Audi #2.
 

André Lotterer i Audi #1 kører hurtigste omgang i løbet 3:22.746

Da der er kørt lidt over tolv timer af løbet mister Howard Blank herredømmet over sin AF Corse Ferrari #54. Han er uskadt men bilen kører ikke videre efter en voldsom tur i autoværnet. Det udløser en Safety Car periode og Audi #2 smutter i pit for dæk og brændstof.

På banen gik man i gang med at reparere autoværnet, officials får fejet og fjernet små stumper på banen under Safety Car perioden. Det er nu den syvende Safety Car periode i løbet.

Klokken 03.40 begynder det at småregne i Arnage og Indianapolis svingene.

Kort før klokken 04.00 kommer flere biler i pit for at skifte til dæk med mønster. Blandt andet er Audi #2 med McNish bag rattet inde og skifte til dæk med mønster.

Stillingen kl. 04.00:
LMP1:
Audi #2, Toyota #7, Toyota #8
LMP2
Morgan-Nissan #35, Morgan-Nissan #24, Zytek-Nissan #42
GTE Pro:
Porsche# 92,Aston Martin #99, , Aston Martin #97
GTE Am:
Porsche #76,Ferrari #55, Ferrari #61, .

For de danske kørere betyder det at Tom Kristensen er nummer 1, David Heinemeier Hansson nummer 9 og nummer 2 i klassen. Jan Magnussen nummer 30 og nummer 9 i klassen.

Selch

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 23/06/13 - Le Mans - Le Mans
  •