Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - opdateret kl. 24.00

Le Mans 
23/06/13 

Le MansTom K i front
Mørket er faldet over Le Mans. Det giver kørerne nye udfordringer. Endnu en gang måtte der SC på banen, denne gang fordi der skulle ryddes vragdele og jord og skidt væk fra banen efter et uheld.
Der er dansk i front af feltet i form af Audi #2.
 

Kort efter vores seneste opdatering kørte Audi #3 i pit. Den var tilsyneladende gået i stå på banen, det viste sig dog at være en punktering. Men tilsyneladende er punktering sket ved en sammenkørsel med en konkurrent. Desværre for Audi #1 holdt man stille kort efter pitudkørslen, så der var laang vej hjem til pittet igen.

Mens dette skete, kørte Audi #1 i pit og ind i pitgaragen. Motorcoveret blevet taget og blev først sat på igen meget senere. Faktisk så Audi mekanikerne lidt febrilske ud som om man ikke rigtig vidste hvad der var galt. Det viste sig senere at være en defekt sensor. Men det kostede placeringer, for da bilen igen kørte ud på banen var man placeret som nummer 24 - hele 12 omgange efter den førende som nu er Audi #2.

Jan Magnussen har haft en relativ god lang pause fra bilen men er nu tilbage.

Lidt efter timeskiftet kl. 23,00 kom der igen SC på banen. Der skulle ryddes op efter endnu et uheld, denne gang er det blevet rigtig mørkt. Men det gik relativt hurtigt med at få ryddet op. Det er på nuværende tidpunkt gjort op at efter 8 timer eller en tredjedel af løbet, så er der afviklet 1 time 38 minutter efter SC. Relativ meget må man sige.

Audi #3 har været i pit til et mindre tjek. Man vil sikkert gerne undgå samme fejl som med #1. Desuden blev der fikset noget med lyset, lige der blev skiftet flere karrosseridele.

Tom Kristensen har travlt med radioen hvor der meldes om vibrationer i bilen. Årsagen til dette kan være mange. Mekanisk defekt, fejl ved dæk, at der er suget skidt og sten op i vitale dele. De næste minutter vil sikkert afgøre hvad der skal ske.

Stillingen kl. midnat:
LMP1:
Audi #1, Toyota #8, Toyota #7
LMP2
Morgan-Nissan #35, Morgan-Nissan #24, Zytek-Nissan #42
GTE Pro:
AM #99, AM# 97, Porsche #92
GTE Am:
Porsche #88, Porsche #77, Ferrari #55.

For de danske kørere betyder det at Tom Kristensen er nummer 1, David Heinemeier Hansson nummer 9 og nummer 2 i klassen. Jan Magnussen nummer 31 og nummer 9 i klassen.

Dons

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 23/06/13 - Le Mans - Le Mans
  •