Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - opdateret kl. 19.30

Le Mans 
22/06/13 

Le MansMed al respekt for Allan Simonsens ulykke og al for tidlige bortgang, har alle valgt at køre videre i løbet. Det gælder også for Aston Martin Racing som har oplyst dette i en pressemeddelelse.
 

Alting forsætter som planlagt på Le Mans, også efter at det blev kendt at Allan Simonsen døde af sine kvæstelser. Aston Martin Racing har efter at ACO udsendte deres pressemeddelelse, også udsendt deres egen pressemeddelelse på egne vegne. Essens her er at i respekt for Allan Simonsen og det han stod for, så har man valgt at forsætte i løbet.

Regnvejret drillede lidt efter seneste opdatering kl. 17,00 og det gav anledning til flere afkørsler, de fleste dog reddet af parallel kørsel langs autoværnet.

I toppen af feltet hos LMP1 bilerne er det Audi og så de andre. Toyotaerne er en omgang efter den førende #1. Ser man bort fra den næsten ikke eksisterende kamp mellem Audi og Toyota, så er det Rebellion Racing der 'Best of the Rest'.

Den vel mest spændende klasse - LMP2 - har stadig OAK Racings Morgan Nissan #24 med David Heinemeier Hansson som den ene af kørerne i front. Søsterbilen er nummer tre i klassen og er kun adskilt af #26 G-Drive Racing bilen

I GTE Pro klassen holder Aston Martin Racing bilerne fast ved deres positioner som nummer et og tre i klassen. Det er #97 og #99 der her har fast i podiepladserne. Porsche #92 har kilet sig ind i mellem de to, så længe det varer. Jan Magnussen bilen er nummer 27 generelt og nummer 7 i klassen.

GTE Am klassen har AF Corse Ferrarier på de to første pladser i form af #61 og #55. Tredjepladsen i klassen indtages af #67 Porschen fra IMSA Matmut teamet.

Vejrudsigten lover tørvejr de næste timer så her er en faktor mindre at tage hensyn til for kørerne, når asfalten vel at mærke bliver helt tør.

Dons

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 23/06/13 - Le Mans - Le Mans
  •