Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - dødsfald

Le Mans 
22/06/13 

Le MansAllan Simonsen er omkommet pga. sine kvæstelser
Al motorsport er farlig, og det blev desværre bevist i dag, da Allan Simonsen desværre omkom i forbindelse med årets normalt helt store begivenhed indenfor sportscar racing - 24 timers løbet på Le Mans.
 

Der var ikke kørt mange minutter da der skete en afkørsel i de sidste kurver og sving inden man kører ud på Mulsanne langsiden. Af endnu ikke påviste årsager kørte Allan Simonsens bil pludseligt ud i autoværnet. Påkørslen af autoværnet var så hård at bilen bliver kastet mange meter tilbage og ud på banen.

Sammenstødet med autoværnet var så voldsomt at det faktisk tog rigtig lang tid at få Allan Simonsen ud af bilen. Han blev hurtigst muligt kørt til hospitalet hvor han kort efter døde. I første omgang forlød det - også fra de officielle kilder - at Allan Simonsen var ved bevidsthed, men reaktioner fra teamet og også arrangører viste at noget ikke var som det skulle være. Og desværre viste det sig at være rigtigt.

Allan Simonsen var en alsidig kører. Der er snart ikke den GT bil og sportscar han ikke har kørt i. Og det over hele verden. Lige fra Australien, til Europa og også på det nordamerikanske kontinent. I denne sæson har Allan Simonsen udover forberedelserne til Le Mans, også kørt i England i Britisk GT Championship, samt i ADAC GT Masters.

Ære være Allan Simonsens minde.

Dons

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Le Mans
  • 23/06/13 - Le Mans - Le Mans
  •