Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Dansk Formel 1 Junior tæt på sensation i Monaco

Formula Renault
3.5 Series 

25/05/13 

Det Nordjyske Formel 1 læring og LOTUS F1 Juniorkører, Marco Sørensen var i formiddags tæt på at skrive dansk motorsports historie. Med kun 1-hudrededel/sek. blev han forvist fra pole-position til weekendens løb i Monaco i World Series.
 

Nordjyden havde ellers været hurtigste mand igennem det meste af kvalifikationen, men i de allersidste sekunder lykkedes det den Tyske kører Nico Müller, at klemmen sig forbi og dermed indtage førstepladsen.


(Foto: Marco Racing)

Marco udtaler: " Det er mega dejligt, at vi igen ser ud til at have fundet farten. Vi har i de første to løb i sæsonen haft store problemer med motoren. Jeg skylder LOTUS teamet en stor tak for alt det arbejde de har lavet, og nu må vi bare fokusere på løbet i morgen. Jeg kunne mærke allerede ved træningen i torsdags, at vi havde en god bil, og havde derfor en god mave fornemmelse. Det er selvfølgelig ærgerligt at blive slået med så lille en margin, men jeg er stadigt stolt af resultatet."

Løbet starter i morgen kl. 11.00 på Formel 1 banen i Monaco.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Monte Carlo
  • 26/05/13 - Monte Carlo - Formula Renault 3.5 Series
  •