Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Travl Magnussen jagter ny sejr i Aarhus

DTC 
19/05/13 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEfter at have vundet førstepladser på henholdsvis Padborg Park i Sønderjylland og Laguna Seca i Californien, er Jan Magnussen klar til at forsvare DTC-mesterskabet ved Classic Race Aarhus
 

Det er en travl Jan Magnussen, der i denne weekend kører til start i anden afdeling af Danish Thundersport Championship, som afholdes i forbindelse med Classic Race Aarhus.

Det er første gang, et regulært gadeløb indgår i DTC-mesterskabet, og det er noget, der passer den regerende DTC-mester.

"Jeg kører også på bybaner i den amerikanske Le Mans-serie, blandt andet Long Beach i Los Angeles og i Baltimore, og de smalle gader kombineret med risikoen for at parkere bilen i en betonblok giver ofte nogle spektakulære løb med masser af herrerace og action," forklarer Jan Magnussen.

"Samtidig er der altid en fantastisk stemning i gaderne. En atmosfære, du slet ikke kan opnå på en traditionel racerhane. At være med til at skabe dén stemning i en dansk storby er noget, både jeg og teamet glæder os rigtig meget til,"

Racerkøreren er netop vendt hjem fra et travlt program i USA, hvor han i sidste weekend vandt ALMS-løbet på Laguna Seca-banen i Californien sammen med sin faste medkører, spanske Antonio Garcia. En sejr, der kom i hus efter næsten to års sejrstørke i ALMS-serien, og som for alvor har sat forventningerne til årets 24-timers-løb på Le Mans i vejret.

Straks efter løbet fløj Magnussen nordpå til Detroit for at prøve sædeindstillinger til den nye Corvette C7-racer, som fra 2014 afløser den velkendte C6.R. Og nu er den regerende DTC-mester altså ankommet til den jyske hovedstad – klar til kamp med Nielsen, Elgaard, Lind og alle de andre.

"Vi er klar til at forsvare føringen i DTC-mesterskabet," lyder det fra Jan Magnussen, som atter stiller op med sit eget team, Magnussen Racing Experience.

"Desværre har jeg ikke den store chance for at vinde mesterskabet i sidste ende, da to af DTC-sæsonens løb konflikter med mine øvrige forpligtelser i kalenderen. Men de løb, jeg deltager i, vil jeg naturligvis vinde – og det gælder også denne weeekend!"


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 19/05/13 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •