Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Sportscar racing

Morten Dons går til angreb på svensken

Sportscar racing 
10/05/13 

Efter en flot tredjeplads i sidste års Formel Ford-mesterskab går Struers store motorsportshåb nu målrettet efter en fremtid i sportsvognsracing. I weekenden debuterer han i det svenske Ginetta GT5 Challenge på Anderstorp Raceway.
 


Efter succes i dansk Formel Ford gælder det nu udlandet
(Foto: DonsRacing.dk)
- Jeg har arbejdet målrettet med min karriere i efterhånden mange år, og det naturlige skridt for mig var at søge udenlands, fortæller Morten, som vinteren igennem har arbejdet målrettet mod denne sæson.

- Der er sket meget siden jeg kørte sidste løb i Formel Ford. Jeg er blevet tilknyttet nogle dygtige motorsportsfolk, som styrker mig på hver deres område. Skov Motorsport Promotions har hjulpet mig med at sælge mig selv og blive attraktiv for virksomhederne. Det har blandt andet udmøntet sig i et erhvervsnetværk, hvor mange lokale virksomheder har tilmeldt sig.

Også den professionelle motorsportsrådgiver, Tommy Schröter, er at finde på sidelinien, når Morten arbejder med sin mentale indsats:

- I dag er det nødvendigt at bruge coaching for at være med i toppen af feltet. Konkurrencen er hård som aldrig før, og sammen med Tommy får jeg mere end 25 års erfaring med i rygsækken - det er uvurderligt, når jeg i år skal ud og prøve kræfter med nye baner og dygtige chauffører.


Morten Dons kører Ginetta G40 i den svenske Ginetta GT5 Challenge
(Foto: DonsRacing.dk)

Teamet, som Morten skal køre for, er det svenske Magic Racing, som i flere år har kørt i Sverige og resten af Europa med den hurtigere Ginetta G50 GT4. Til denne sæson satses der hårdt på Ginetta GT5 Challenge, og med Morten Dons bag rattet på den ene af teamets to biler, er der også chance for succes.

- Vi har prioriteret at få en række testdage op til sæsonen, og så sent som tirsdag var jeg i Sverige for at køre de sidste testkilometer. Bilen kører helt fantastisk, og nu glæder jeg mig enormt til at komme tilbage til Sverige og måle mig med konkurrenterne!

Dons Racing - www.donsracing.dk


Læs mere om:
  • Morten Dons
  • Anderstorp
  •      ASETEK SIMSPORTS