Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Svanholt Motorsport klar til at forfølge successen

DM Rally 
07/05/13 

Til start i weekendens Juelsminde Rally med en tredjeplads i DM-stillingen som udgangspunkt. Med en totalsejr i det fynske Minirally Syd og en Top-5 placering i weekendens skånske Lille Mats Rallysprint i Hässleholm, føler Tim Svanholt sig i topform til weekendens DM-runde i Juelsminde.
 

For Tim Svanholt og co-driver Carina Møller startede sæsonen 2013 med et kaotisk åbning i kampen om årets danske mesterskaber i rally, og i Juelsminde Rally 2013 skal Roskilde-holdet forsvare den tredjeplads, som det sikrede sig i det nordtyske Wikinger Rally trods en forrygende snestorm og isglatte veje.

Med en samlet tredjeplads i klassementet for 4-hjulstrukne biler og en toptrimmet Mitsubishi Lancer stillede Svanholt og Møller efterfølgende til start på Fyn og vandt efter en hektisk kamp på splitsekunder foran Esben Hegelund i Peugeot S207 og Steen Johansen, ligeledes i Mitsubishi Lancer.


Efter seks heat på den otte kilometer lange sprintbane i Hässleholm sluttede Tim Svanholt og Carina Møller med deres Mitsubishi Lancer på en samlet femteplads

I weekendens skånske rallysprint var Tim Svanholt klar til at følge op på successen, da en slange på motorens turbolader sled sig løs allerede i det første af sprintløbets otte kilometer lange heat.

Fejlen blev hurtigt udbedret, og siden gik det stærkt, så efter yderligere fem heat kunne han og Carina Møller efter at have kørt sig op fra en placering som nummer 49 notere sig for en samlet femteplads efter to svenske og to norske kørere. Samlet vinder blev norske Tommy Herregården i en Ford Focus WRC.

- Vi har brugt vinterpausen til at gennemgå bilen fra A til Z, så den har aldrig kørt bedre, end den gør nu. Vi ser frem til weekendens DM-rally i Juelsminde, og satser på at kunne gøre os ligeså godt gældende dér, som vi gjorde i åbningsløbet, siger en optimistisk Tim Svanholt.

Svanholt Motorsport


Læs mere om:
  • Tim Svanholt
  • Juelsminde
  • 11/05/13 - Juelsminde - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: