Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Mikkel C. Johansen kører med Team Heino Frederiksen

Danish Endurance
Championship 

25/04/13 

DEC - Danish Endurance Championshipi hele DEC-sæsonen
Team Heino Frederiksen har netop skrevet kontrakt med Mikkel C. Johansen, som er en stor gevinst for teamet. Mikkel startede sin motorsportserfaring allerede som 9 årig, så han ved godt hvordan man kører racerbil. Mikkel er ganske enkelt opvokset med motorsport, da hans far har fulgt ham hele vejen med start i junior gokart som 10-årig. Nu er Mikkel 25 år og har dermed over 15 års racing-erfaring.
 

På CV'et har Mikkel en del sejre og mesterskaber bag sig. Bl.a. har han vundet 24 timers løbet i Silverstone i England (klasse 3), hvilket også var hans 24 timers debut. Derudover kan han trække fra sin DEC-erfaring, da han har vundet sin klasse i 2012, som netop var i GT-biler. Derudover har han også vundet et mesterskab fra 2011 i Legend Car Cup.


Her ses Mikkel C. Johansen på en af sine første omgang i Team Heino Frederiksens Porsche 996 GT3 Cup Car

Om sin medvirken på Team Heino Frederiksen siger han: "Jeg vil bidrage med egne erfaringer og præstere mit bedste, hvilket jeg har et klart indtryk af resten af teamet også vil.", og slutter, "sammen tror jeg på vi kan køre podiepladser hjem i DEC".

Mikkel er meget spændt på at køre det første løb på Padborg Park d. 4. maj i teamets Porsche 996 GT3 Cup Car, og efter teamets test på Ring Knutstorp for nylig tyder alt på et godt åbningsløb i Danish Endurance Championship.


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  •