Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Endurance Series

Monza - fri træning

Blancpain GT
Endurance Series 

13/04/13 

Der sker igen noget på Monza banen i Italien med dansk deltagelse. Det er i Blancpain Endurance Series hvor Martin Jensen og Dennis Andersen kører.
Denne serie er faktisk ved at være verdens største GT serie og med 62 tilmeldte må man sige 'respekt' til projektet.
I dag er den frie træning blev afviklet.
 

I sidste sæson etablerede Insight Racing Denmark sig på vore breddegrader. Teamet er oprindeligt amerikansk og har deltaget i en af support serierne til GRAND AM serien hvor Martin Jensen har kørt for teamet. I sidste sæson lykkedes det for Martin Jensen at få flyttet en del af indsatsen til Europa og er nu baseret i København.

I denne weekend køres sæsonens første løb i Blancpain Endurance Series hvilket foregår på Monza banen. Efter en væsentlig opgradering af teamets Ferrari 458 GT3 racer og efterfølgende testkørsler, så har hele det store felt i dag kørt fri træning på Monza banen.

Her blev Dennis Andersen og Martin Jensen generelt nummer 22 og nummer 10 i deres klasse. Dog er det kun træning og test, der forventes et andet resultat når kvalifikationen er overstået. Selve løbet køres i morgen søndag.


Læs mere om:
  • Dennis Andersen
  • Martin Jensen
  • Monza
  • 14/04/13 - Monza - Blancpain Endurance
  •