Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Vettel klynker

Formel 1 
10/04/13 

Synes ikke teamet fik ros nok!
Sebastian Vettel er angiveligt træt af hele snakken omkring teamordrer og overhalinger i Malaysia. Tilgengæld synes han at teamet fik for lidt positiv omtale.
 

I et interview med sin sponsor, fortæller den tyske verdensmester om sit syn på sagen. Han fortæller at han er ked af, at han satte sig selv over teamet, og det har han undskyldt for. Og så er der ikke mere at snakke om! Hvad der derimod nager ham, er at teamet ikke fik ros nok i medierne for hvor godt de klarede løbet i Malaysia og at de fik en 1-2 sejr.

Selvfølgelig er det altid bedst med positiv omtale, men det er svært at hive de store ord frem om at Red Bull vinder en 1-2 sejr. Så overraskende er det trods alt ikke! Og når nu manden selv leverer en anden og meget mere sjælden historie, nemlig den om en kører der ikke holder teamordrene, så er det ikke overraskende at det er den historie der kommer i fokus. Selv hvis Caterham havde vundet en 1-2 under samme omstændigheder, havde historien om teamordre fyldt, men nok ikke det hele. Men at skrive positive historier om Red Bull er efterhånden en smule trivielt!

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • Zhuhai
  • 14/04/13 - Shanghai - Formel 1
  •      D4 Enterprise Solutions