Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Kom til 24 timers Le Mans Event - med rabat

Le Mans 
20/06/13 

Le MansDen 22. / 23. juni har du mulighed for at deltage i årets Le Mans oplevelse på dansk grund. Le Mans Event er en 24 timers fest, hvor der vil blive vist Le Mans direkte fra Frankrig på storskærm sammen med en hel masse motorsports arrangementer og aktiviteter.
 

Her ud over vil du få mulighed for at være med til DM i dækskift, deltage i et 24 timers gokart løb på et hold med 12 mand, og mange, mange andre fede ting.

EuroSport vil rapportere direkte fra salen, og Lisbeth Østergaard, Jimmy Bøjgaard og Bowler Tage vil være eventets værter.

Du har som altid en fordel ved at læse Motorsporten.dk, og i denne sammenhæng er din fordel også økonomisk...
Helt praktisk er det sådan at du via Motorsporten.dk kan tilbydes at købe en 24 timers billet til Le Mans Event med 50 kr. rabat, så din billetpris er kun 235 kr.
(252 kr.inkl. billetgebyr. Normal pris: 285 kr. = 302 kr.inkl. billetgebyr)

Det legendariske 24 timers løb runder 90 år, og det markeres selvfølgelig på mange måder igennem hele Le Mans ugen. Desværre vil der være nogen der ikke kan få ferie eller har mulighed for at tage den lange tur til Frankrig for at se dette racerløb. Bare rolig - du har slet ikke tabt endnu. Du kan jo bare tage til Boxen i Herning hvor der skabes den kendte stemning fra de mange 'danskerlejre', alt imens du kan følge racerløbet på storskærme.

Vi på Motorsporten.dk vil selvfølgelig, som altid, sørge for at du er velforberedt på den sportslige del. Der kommer artikler fra alle optaktsløbene i World Endurance Championship løbene, så du er helt klar til at tage de mange snakke om teknik, bilerne og kørerne, inden du ankommer til Boxen.

Ud over det vigtigste, som er racerløbet på storskærmene, kan du også opleve en masse andre ting ved Le Mans Event i Boxen. Du har blandt andet mulighed for at køre en racerbil på Le Mans banen i en simulator. Både biler og baner præsenteres i tro kopier af hvad vi kender fra virkeligheden.

Hvis du er en hel familie der skal opleve Le Mans Event i Boxen, og de mindre børn blive en smule trætte af racerbilerne, er der også mulighed for at løse denne udfordring, for Le Mans Event byder ikke kun på fart og fest, men også et kæmpe område hvor Børn i alderen 3-6 år bl.a. kan køre på en mini Le Mans bane på en trehjulet Le Mans Racer eller Roadracer. Besøg også Tivoli land samt en vild tur i hoppeborge og en masse andre sjove aktiviteter.

Glæd dig til denne specielle og anderledes oplevelse, og husk så lige på at du har en fordel ved at tilmelde dig til eventen via Motorsporten.dk.
Motorsporten.dk kan tilbyde dig at købe en 24 timers billet til Le Mans Event med 50 kr. rabat - Din billetpris er kun 235 kr.
(252 kr.inkl. billetgebyr. Normal pris: 285 kr. = 302 kr.inkl. billetgebyr)

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 23/06/13 - Le Mans - Le Mans
  •