Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Overbevisende test af danske kørere

Formula Renault
3.5 Series 

19/03/13 

Kevin Magnussen og Marco Sørensen i favoritrollerne
Formel Renault 3.5-feltet forbereder sig for sidste gang forud for sæsonen. Det sker på Catalunya banen, og der er igen to danskere i aktion. Kevin Magnussen og Marco Sørensen skal have de sidste detaljer på plads så de er klar til at kæmpe med om mesterskabet. De to danskere må efter dagens test siges at være oplagte mesterskabskandidater.
 

Mens der er lovet snestorm over Danmark, så er det noget bedre vejr i Spanien. Dog ikke ligefrem sommer, men kørerne blev sendt på banen klokken 9.00 mens det var blot 6 grader varmt, så det føles ikke ligefrem som bagende sommer. De to danskere har gode muligheder for at køre med om mesterskabet i år, og feltet er igen ekstremt stærkt. Derfor er alle data vigtige for at være bedst muligt forberedt.


Kevin Magnussen har stemplet ind som en af de helt store favoritter
(Foto: Renault Sport Media)

Efter formiddagens test ser det fortsat godt ud for danskerne. Kevin Magnussen satte den hurtigste tid foran en potentiel topkandidat, Stoffel Vandoorne. Han er rookie i klassen, men kommer som mester fra det europæiske Formel Renault-mesterskab. Han har sat gode tider i de tidligere tests, og skal ikke helt undervurderes til 2013-sæsonen. Marco Sørensen sluttede sessionen på 3. pladsen - og var årsagen til at træningen blev afbrudt før tid.

Om eftermiddagen blev tiderne igen forbedret, og der er ingen der kan være i tvivl om at der nok er tre oplagte titelkandidater: de to danskere og så portugiseren Antonio Felix da Costa, der sluttede som den hurtigste kører på dagen. I de sidste ti minutter kørte de tre kørere omgangstider der var klasser bedre end de øvrige. Og med de tider og den form som der blev vist, kan der kun være høje forventninger til de to danskere.


Det kan meget vel blive dobbelt dansk - Marco Sørensen er også at regne blandt storfavoritterne
(Foto: Renault Sport Media)

Tiderne fra testen i Barcelona:

1. Antonio Felix da Costa - 1:28,935
2. Kevin Magnussen - 1:29,002
3. Marco Sørensen - 1:29,143
4. Will Stevens - 1:29,229
5. Nico Müller - 1:29,458

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Marco L. Sørensen
  •