Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Morten Karl er klar til Wikinger Rallye

DM Rally 
19/03/13 

Morten Karl er efter en pause på 5 år klar til comeback i Wikinger Rallye d. 22 – 23 marts. Løbet der foregår i Slesvig i Nordtyskland er samtidigt første afdeling af det danske rallymesterskab.
 

Jeg sluttede med en general sejr og et Dansk mesterskab i en 4WD bil, da jeg valgte at holde pause i 2007 og er nu tilbage i en baghjulstrukken BMW M3, så jeg føler mig lidt udfordret siger Morten Karl.

For at sætte prikken over udfordringerne får jeg også Finn Thomsen som ny andenkører til 2013 sæsonen og vi når desværre ikke at køre sammen før vi holder til chakedown i Tyskland, men vi kender hinanden godt så jeg er sikker på at vi får det til at fungere.
Vi har lavet de første funktionstest på BMW’en og den ser ud til at fungere efter planen, men det bliver selvfølgelig en stor udfordring for mig igen at køre i ”DM tempo”, og så i en baghjulstrækker.

Det har været hårdt arbejde at bygge et team op igen efter så lang en pause, men hele teamet har virkelig knoklet for at få det hele op på et professionelt niveau her fra sæsonstart og vi er selv lidt stolte af resultatet.

Vi kender ikke vores tempo i forhold til vores konkurrenters, men vi kan se på resultatlisterne at det går hurtigere og hurtigere i vores klasse år efter år og selvom vi altid kører efter førstepladsen vil et Wikinger Rallye 2013 uden for mange fejl og en top 3 placering i klassen være et rigtig godt resultat for os.

Den største udfordring bliver dog nok vejret, hvis vi får alt det sne meteorologerne lover bliver det en kamp i kampen, bare at holde en potent baghjulstrækker på vejen – vi håber at de tar fejl.

Teamet kan følges på www.mortenkarl.dk.

Finn Thomsen
Protech Sport


Læs mere om:
  • Morten Karl
  • Schleswig
  • 23/03/13 - Schleswig - DM Rally - DASU mesterskab
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: