Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Linnemann Motorsport gør klar til sæsonen 2013

Rallycross 
27/02/13 

I øjeblikket arbejder Ulrik Linnemann og hans team intenst på at få alle tingene til at falde på plads før Rallycross-sæsonen skydes i gang til foråret.
Der arbejdes med at få de sidste sponsoraftaler hevet i hus, samtidigt med at Peugeot-raceren optimeres således at drømmen om endnu en fuld EM-serie kan udleves.
 


Ulrik Linnemann har deltaget i EM Super 1600-klassen siden 2009 med sin Peugeot 207 – ”Agnes”. Der arbejdes målrettet på at realisere drømmescenariet: at kæmpe om EM-titlen i 2013!
(Foto: Linnemann Motorsport)

Som en del af den strategi der skal skabe mere opmærksomhed omkring Linnemann Motorsport, drager Ulrik Linnemann og Kim Lauritsen bl.a. til ”Biler i Bella” den 21. til den 24. marts, for at fremvise Peugeot 207’eren i det nye 2013-design.

Herudover rejser Ulrik og teamet den 4. maj til Estering i Tyskland, for at støtte op om Red Kiwi Racings sponsorevent. Red Kiwi Racing består af tyskeren Andreas Steffen, som er tysk mester i Rallycross og samtidig en af Ulriks konkurrenter fra EM-serien. Andreas Steffen har personligt taget kontakt til Ulrik, og forespurgt på at få Ulrik til at deltage: ”Jeg takkede selvfølgelig ja til tilbuddet fra Andreas. Det bliver sjovt at vise hans bagland hvordan man skal kører på Estering.” griner Ulrik, og fortsætter ”Jeg glæder mig til at bakke op om arrangementet.”


Ulrik Linnemann (Peugeot 207) og Andreas Steffen (Skoda Fabia) i infight ved 2012-sæsonåbneren på det tyske mesterskab afviklet på netop Estering, som ligger i Buxtehude i udkanten af Hamburg; et løb som Ulrik i øvrigt vandt
(Foto: www.rallycross-dm.de)

Linnemann Motorsport har i 2013 også valgt at støtte velgørenhed. Onsdag den 15. maj 2013 besøger ”Motorsport for LIFE” Aalborg Universitetshospital. ”Motorsport for LIFE” er et opvisningsarrangement der støtter op om at give kræftsyge og/eller kronisk syge børn en oplevelse for LIVET. ”Det var selvfølgelig helt nærliggende at vi meldte os til arrangementet. Sådanne arrangementer støtter vi 100 %!” udtaler Kim fra Linnemann Motorsport.

Der er derfor linet op til et begivenhedsrigt forår for Linnemann Motorsport. ”Jeg glæder mig selvfølgelig til at komme i gang med sæsonen, og alle de spændende tiltag teamet har søsat henover vinteren. Men som mange sikkert ved, så skal jeg være far til en lille datter her i slutningen af marts og det er jeg utrolig stolt af og ser frem til. Det lægger derfor op til at blive en god sæson, både sportsligt og personligt for mig og teamet.” fortæller Ulrik Linnemann.

Ses vi så til ”Biler i Bella”?

Linnemann Motorsport


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •