Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Darryl O'Young til ROAL Motorsport

WTCC 
17/02/13 

WTCC køreren Darryl O'Young har fået ny arbejdsgiver - igen. I 2013 sæsonen skal han køre for ROAL Motorsport i en af teamets BMW 320 TC biler.
Dermed bliver han teamkollega med Tom Coronel og skal nu vænne sig til at køre med baghjulstræk. Han har tidligere kørt både i SEAT og Chevrolet biler.
 

Darryl O'Young skal i sin fjerde sæson i WTCC køre med baghjulstræk idet han skifter til ROAL Motorsport der kører med BMW 320 TC. Her bliver han teamkollega med Tom Coronel som skal igang med sin tredje sæson hos teamet.

Tom Coronel som i sin tid hos teamet er sluttet henholdsvis som nummer 5 og nummer 4 i privatkørernes mesterskab for teamet, siger blandt andet at teamet henover vinteren har arbejdet meget på at gøre bilen både lettere og bedre. Bilen skulle nu være meget tæt på minimumsvægten, hvilket selvfølgelig er med til at gøre den hurtigere. Tom Coronel er dog klar over at konkurrenterne arbejder tilsvarende på at gøre deres biler bedre. Han forventer dog at han kan forbedre sin position i den samlede stilling endnu en gang.

Darryl O'Young erkender at han lige skal vænne sig til at køre med baghjulstræk igen, men forventer ikke at omstillingen bliver ret svær. Han har tidligere kørt en del GT race og ved herfra hvordan det er at køre med baghjulstræk. Teamet tester for første gang i år i den kommende uge hvor man tester på Vallelunga banen i Italien. Det sker i dagene d. 21. og 22. februar.

Dons

Læs mere om:
  • Darryl O'Young
  • ROAL Motorsport
  •