Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans er meget mere end racerløb ....

Le Mans 
09/02/13 

Le MansLe Mans er meget mere end et racerløb der strækker sig over 24 timer. Overalt på og udenfor raceområdet afholdes der fester og folk hygger sig.
Le Mans har igen i år valgt at bidrage til de mange fester med noget live musik fra den store scene ved Dunlop broen.
 

Allerede under de første træninger vil du kunne opleve live musik fra Puggy der går på scenen onsdag aften klokken 20, med dejlig musik der supplerer den meget rå racerlyd som kommer fra racerbanen.


En forsmag på Puggy

Torsdag klokken 20 gentages succesen og denne gang er koncerten med Asaf Avidan. Dette band henvender sig til det måske lidt yngre publikum, men stadig er det meget musisk og bestemt værd at bruge tid på at lytte til, alt imens der køres afgørende kvalifikation ude på banen.


Asaf Avidan - One day

Lørdag aften har Automobile Club de l'Ouest (ACO) valgt at hylde fortiden og dermed også de glade 1970’er ved at sende Earth, Wind & Fire på scenen klokken 20, og jeg er sikker på at dette band vil tiltrække rigtig mange mennesker med deres muntre og meget festlige musik.


Earth, Wind & Fire - Boogie Wonderland

Det bedste ved alle disse koncerter er selvfølgeligt at de er gratis for alle tilskuere med billet til banen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 23/06/13 - Le Mans - Le Mans
  •