Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Kristian Poulsen med i Bathurst 12 timers løbet

12 Hours 
02/02/13 

Kristian Poulsen der forrige år vandt privatkørernes mesterskab i WTCC og som sidste år deltog i ADAG GT Masters serien, er igang med opvarmningen til den kommende sæson.
Det sker blandt andet i det nok så kendte Bathurst 12 timers løb. Her bliver han genforenet med Franz Engstler som han kørte for og med i WTCC.
 

Den 10. februar går starten til årets Bathurst 12 timers løb. Løbet får i dansk deltagelse med i hvert fald Kristian Poulsen. Sagen er nemlig den at Franz Engstler og hans medkører i WTCC teamet, Charles Ng, vil bruge løbet som en del af opvarmningen til den kommende sæson. Der bliver en fjerde kører i bilen som er en BMW Z4 GT3, og her har Franz Engstler valgt den australske kører, John Modystach.

Det forlyder, men er endnu ikke bekræftet, at WTCC mesteren fra 2012, Rob Huff samt Darryl O'Young også deltager i Liqui Moly Bathurst 12 Hour som er titlen på løbet.

Flere WTCC kørere har fået gang i sæsonen. I sidste weekend deltog de kommende WTCC kørere Marc Basseng og Markus Winkelhock i 24 timers løbet på Daytona ligesom Darryl O'Young også deltog her.

Dons

Læs mere om:
  • Charles Ng
  • Franz Engstler
  • Kristian Poulsen
  • Liqui Moly Team Engstler
  •      D4 Enterprise Solutions