Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Frederik Nymark yngste klubmester nogensinde

Legend Car 
27/01/13 

Racerkøreren, 17-årige Frederik Nymark yngste klubmester nogensinde i Aarhus Automobil Sport
 

Det var en stolt racerkører og –talent, 17-årige Frederik Nymark, der på klubbens hjemmebane, FDM Jyllandsringen blev hædret som den yngste klubmester nogensinde i Aarhus Automobil Sport, AAS’ historie. Klubben, der har medlemmer fra hele Danmark og hører til de allerstørste bilsportsklubber, kan føre sin historie tilbage til 1957.


Det unge racer-talent, 17-årige Frederik Nymark blev ved en større præmieoverrækkelse på FDM Jyllandsringen hædret som den yngste klubmester nogensinde i Aarhus Automobil Sport, AAS. Fra venstre ses formanden for banesportsudvalget, bestyrelsesmedlem Jan Præstekjær, Viby, racerkører, Frederik Nymark, Hadsten og medlem af banesportsudvalget, bestyrelsesmedlem Per Leth, Ans
(Foto: NymarkRacing)

Klubbens formand for banesportsudvalget, bestyrelsesmedlem Jan Præstekjær, Viby overrakte et Royal Copenhagen årskrus til Frederik Nymark, Hadsten som bevis på klubmester-hæderen i OK Legend Car Cup, hvor han kørte i en Legend Ford Sedan ’34 retro.

Frederik Nymark fortalte i et interview i forbindelse med præmieoverrækkelsen om sin fantastiske debut i 2012 som den yngste nogensinde i Legend Car samt, at han i øjeblikket er på sponsorjagt med henblik på at realisere sin drøm om i 2013 at debutere i dansk motorsports kongeklasse, Auto-G DTC, hvor han så vil blive den yngste debutant.

Reglerne blev for nylig ændret, så racer-talentet Frederik Nymark ikke længere behøver at være fyldt 18 år for i DTC at udfordre de bedste danske racerkørere som Jan Magnussen, Dennis Lind, John Nielsen, Casper Elgaard og Ronnie Bremer.

De øvrige banesports klubmestre i Aarhus Automobil Sport, AAS blev:
Dennis Johansen, Frederiksværk, Yokohama Super Cup, Peugeot 206 GTI.
Jacob Kristensen, Selling sammen med Jan Engelbrecht, Virum, DEC, Danish Endurance Championship (langdistanceløb), Renault Clio III.
Casper Elgaard, Skæring, Auto-G DTC, Danish Thundersport Championship, Chevrolet Camaro V8.
Christian Siepmann, Risskov, Special Saloon Car Challenge, BMW M3 GT2.
Claus Donnerstag, København, Citroên DS3 Cup, Citroen DS3.

Nymark Racing


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS