Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Timo Glock til BMW i DTM serien

DTM 
26/01/13 

DTMDen nu tidligere Formel 1 kører, Timo Glock, fik ikke lov til at gå arbejdsløs længe efter at Marussia teamet ikke ville samarbejde med tyskeren længere.
Efter en test hos BMW i en af mærkets DTM biler, blev man hos BMW hurtig enige om at Timo Glock skulle tilbage i BMW lejren.
 

Ja, for han været der før. Han blev i sin tid indlemmet i BMWs formel junior program, og kom hurtigt i Formel BMW som han vandt 2 gange (Formel BMW junior Cup og Formel BMW ADAC). I 2004 fik han sin Formel 1 debut, som dog varede kort. Året efter kørte han i den tidligere amerikanske serie Champ Car.

I 2006 var han tilbage i Europa i GP2 serien som deltog i, i 2 sæsoner og vandt her i 2007. Samme år var han test- og reservekører hos BMW Sauber F1 teamet. Så skiftede han til Toyota F1 inden det blev til et skifte til Virgin Racing i 2010. Teamet skiftede senere navn til det nuværende Marussia i forbindelse med et ejerskifte.


Timo Glock
(Foto: BMW Media)

Hos BMW bliver han i DTM teamkollega med blandt andet den nuværende mester Bruno Spengler, og også Augusto Farfus, Joey Hand, Andy Priaulx, Martin Tomczyk, Dirk Werner og Marco Wittmann.

Første DTM løb i 2013 køres d. 5. maj og som sædvanlig starter man på Hockenheim banen i sydtyskland.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Timo Glock
  •