Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

Honda tester ny WTCC racer

WTCC 
19/01/13 

Honda er i fuld gang med at udvikle og færdiggøre deres nye Civic racer til den kommende WTCC sæson.
Arbejdet er lagt i hænderne på samarbejdspartneren JAS som er Hondas faste partner udi motorsporten.
I den forgangne uge er der testet på Valencia banen i Spanien med to kørere.
 

Onsdag, torsdag og fredag testede JAS teamet med Gabriele Tarquini og Tiago Monteiro på Ricardo Tormo banen ved Valencia i Spanien. Det er den nye Honda Civic WTCC racer der er igennem testforløbet til den kommende sæson.


(Foto: WTCC Media)

Rent faktisk var det sidste års bil, den som Tiago Monteiro kørte tre afdelinger med. Sammenlagt blev der kørt små 800 km uden nogen tekniske problemer. Der ingen tider fra forløbet. Og måske kan man heller ikke bruge tiderne til ret meget. Banen har efter at sæsonen 2012 lukkede og slukkede fået ny asfalt. Og det er i starten umuligt at bruge nogen tider til ret meget inden asfalten bliver 'kørt' til.

Der er dog lavet visse ændringer på bilen siden Tiago Monteiro kørte i den i 2012. Og det var primært disse ændringer som de to kørere testede udover det testprogram JAS ellers havde tilrettelagt.

Dons

Læs mere om:
  • Valencia - Ricardo Tormo
  •      ASETEK SIMSPORTS