Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

SRO Motorsport Group offentliggør deres planer for GT4 racing i 2013

Sportscar racing 
04/01/13 

SRO Motorsport Group har offentliggjort deres planer for en helt ny GT4 serie som skal køres i 2013.
Serien kommer til at hedde GT4 Trophy og den kommer til at bestå af 5 racerløb, og det hele vil blive afviklet under SRO’s tekniske og sportslige reglement.
 

Både teams og kørere kan score point i denne serie, og det vil blive sådan at de 4 bedste resultater tæller, og dermed er det muligt at fratrække det dårligste resultat. Ved sæson afslutning kåres 2013 GT4 Trophy teamet og kører.

Der er foreløbig annonceret 4 ud af sæsonenes 5 løb og de er:

Silverstone – 19. maj (kører sammen med British GT)
Spa – 27. juli (opvarmnings løb til Spa 24 timer)
Anderstorp - 17. august (sammen med den svenske GT serie)
Zandvoort - 13 oktober (sammen med den hollandske GT serie)
Det sidste løb forventes bekræftet inden for ganske kort tid.

Det meget spændende ved GT4 klassen er at den er relativ prisbillig, og samtidig meget se-værdig. Til den nye sæson kommer blandt andet den helt nye Toyota 86GT, Mazda MX5 og Hyundai Genesis Coupé og de forventes alle at komme til start i denne sæson.

SRO Motorsport Group er også i dialog med VLN/ADAC, for at få godkendt de samme GT4 biler til at kunne deltage i SP10 klassen, og lykkedes det, er det bare endnu mere interessant at investere i en GT4 bil, hvis du er interesseret i at køre på de internationale racerbaner.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Anderstorp
  • Silverstone
  • Spa-Francorchamps
  • Zandvoort
  •