Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

2 løb fra titlen

WTCC 
08/11/12 

Chevrolet Cruze køreren er kun to løb fra sin helt store drøm, nemlig at vinde verdensmesterskabet for kørere i World Touring Car Championship.
Det er ikke mange points der skiller ham fra den titel. Når sidste afdeling med de to resterende løb køres i Macau, er der 55 points at køre om.
 

Robert Huff havde heldet lidt med sig ved den seneste afdeling i WTCC serien i den forgangne weekend, hvor der blev kørt i Shanghai i Kina. Verdensmesterskabet skal afgøres mellem 3 Chevrolet Cruze kørere, og udover Robert Huff så er Alain Menu og Yvan Muller i spil til titlen. Alain Menu vandt det første af de to løb hvor Robert Huff blev nummer 2. De to byttede plads i løb 2. Yvan Muller blev kun noteret for 1 omgang i det første løb og det var ikke meget bedre i det andet løb. Her sendte Yvan Muller stort set sig selv ud af titelkampen med sin påkørsel af Alain Menu, og som dommerne takserede til en tidsstraf som sendte Yvan Muller ud af pointene.

Stillingen inden de to afsluttende løb i Macau er den at Robert Huff fører med 35 points foran Alain Menu og 41 points foran Yvan Muller. Det skal de helt store udfald til fra Robert Huffs side hvis han ikke skal sikre sig titlen. Dog skal man beregne at Macaus snævre gader kan være en stor udfordring for mange kørere. Robert Huff vil ganske givet køre sikkert og sikre sig så mange points som muligt, men andre kørere kan ødelægge drømmen.

Stillingen i top 3 inden de to løb i Macau:

Plc Kører Total
1. Robert Huff 390
2. Alain Menu 355
3. Yvan Muller 349

Allan Osbech
Yokohama Danmark A/S


Læs mere om:
  • Alain Menu
  • Robert Huff
  • Yvan Muller
  • Macau
  • 18/11/12 - Macau - WTCC - FIA VM
  •