Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - VW LT 35 Fejeblad

Job & handel 
01/11/12 

 
 
 


VW, LT 35
Årgang: 1997
2.5 TDI 102 Hk
1997 - Lav vægtafgift
218000km

Bilen kører og starter 110% som den skal, og er generelt en mega lækker autotransporter. Ladet er en god størrelse og kan sagtens køre med store biler som f. eks en lang VW Transporter eller VW Touareg. Der sidder elspil som er kanont stærkt som er trådløst så man selv kan sidde i bilen man er ved at trække op, samt diode arbejdsblink på taget, så man kan blive set om aftenen når man bugserer. Der medfølger 2 vinterdæk til bilen, men kun 2 da de 2 sidste var for dårlige til at gemme!


Syn 1/2012
Tandremme skiftet ved 193000km
Sidste service ved 210000km
Ladet måler ca. 205cm*495cm
Der ligger 2 stk aluslisker under ladet.
Afslag på prisen ved hurtig handel..!


Pris: Kr. 75.800,-
momsfri


Evt. bytte med en autotrailer + penge eller en billigere VW Transporter.


Thomas Sørensen
Tlf.: 98 900 550 Bil.: 30 700 880
Mail.: Info@autoxperten.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.