Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 - test

Kevin bekræftet til McLaren test

Formel 1
Test 

19/10/12 

Dansk testkører efter Abu Dhabi GP
McLaren har bekræftet deres kører line-up til den kommende Young Driver Test der afholdes efter Grand Prixet i Abu Dhabi.
Her bliver Kevin Magnussen klar til at teste og dermed træder han for alvor ind i Formel 1-varmen.
 

Teamet har endvidere bekræftet at de også tester med to andre kørere - DTM-førende Gary Paffett og Oliver Turvey. Paffett har i mange år været testkører for teamet og er næppe at kalde "Young Driver", men teamet skal også bruge testen til arbejdet frem mod 2013-raceren. Oliver Turvey har ikke været meget aktiv de sidste par år, men den 25-årige kører har været tilknyttet som testkører for McLaren.

Hvilke dage Kevin kommer i McLaren raceren er stadig ikke kendt. Testen bliver på sin vis også historisk, da Jan Magnussen tilbage i 1994 også kørte sin første Formel 1-test på Estoril for netop McLaren. Det gav året efter et enkelt Grand Prix som stand-in.

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • McLaren kontrakt til Kevin Magnussen
  •