Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

24H Series

Perfection Racing har sigtet rettet mod Dubai

24H Series 
18/10/12 

Efter sidste måneds succesfulde debut med en klassesejr og en samlet 3. plads i 24-timers løbet på Silverstone er Perfection Racing Europe nu i gang med forberedelserne til igen at køre race døgnet rundt. Næste løb bliver til januar i Dubai.
 

Teamet har sikret sig en plads på startlisten og man er også godt fremme med at få kørere til bilen på plads. Michael Klostermann og Kim Holmgaard er begge klar og ganske som på Silverstone bliver teamet også forstærket med en udenlandsk kører. "Vores resultat på Silverstone blev bemærket bland langdistancekørere. Allerede inden jeg var kommet hjem var jeg blevet kontaktet af de første, som ville forhøre sig om muligheder og betingelser for at komme med i vores team," fortæller teamchef Kent Steffensen.


Amerikaneren_Robert Nimkoff skal køre i Dubai for Perfection Racing
Denne interesse har nu udmøntet sig i, at amerikaneren Robert Nimkoff bliver en af kørerne i Perfection Racing Europes Aston Martin Vantage i Dubai. Amerikaneren må betegnes som værende et sikkert kort for teamet - han har nemlig allerede tilbragt mange timer bag rattet i den røde Bauhaus Aston Martin. "Ja, Robert er ny i vores team, men han kender bilen rigtig godt. Han var nemlig med i 2011, da de tidligere ejere af vores bil kørte Britcar 24 Hours på Silverstone. Så da han viste interesse for at køre med os, så havde jeg ikke nogen betænkeligheder," siger Kent Steffensen.

Dermed er der 3 kørere på plads til løbet i Dubai og der er forhandlinger i gang med flere kørere. Der var 5 mand om bilen på Silverstone og det er målet at have samme antal i Dubai.

Løbet i Dubai bliver en noget større mundfuld en debuten på Silverstone og denne gang tror Kent Steffensen ikke på, at teamet kan køre sig op på en generel podieplads. "Det vil vist kræve et mindre mirakkel. Der er indtil videre 88 biler på startlisten og af dem er hele 25 GT3 racere, som er væsentlig hurtigere end vores GT4 Aston Martin. Men vi går efter en klassesejr igen. Det skal der ikke herske tvivl om. Indtil videre er der 11 biler meldt til i vores klasse, så der skal nok blive rigeligt at kæmpe med der," mener teamchefen. En af de andre biler i klassen er en Aston Martin Vantage i samme specifikation som Perfection Racing Europes, men selv om det umiddelbart kunne virke nærliggende at have især denne bil som målestok, så har Kent Steffensen ikke øjnene specielt rettet imod den. "Skal vi vinde klassen, skal vi jo også køre fra dem. Så det er bare en ud af de 10 konkurrenter," slutter han.

Henning Smed

Læs mere om:
  • Perfection Racing
  • Dubai
  • 12/01/13 - Dubai - 24H Series
  •      ASETEK SIMSPORTS