Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Grosjean undskylder

Formel 1 
11/10/12 

Meget fokus i det kommende koreanske Grand Prix vil være rettet mod Romain Grosjean. Han var igen-igen involveret i et uheld i starten af løbet, hvor han i starten rammer Mark Webber på vej mod det første sving. Nu undskylder han sin handling.
 

Sammenstødet kostede for begge kørere - især for Mark Webber der endte længere tilbage og for Grosjean gav det en lang 10-sekunders stop-and-go. Nu siger han undskyld. "Det var en dum fejl. Mark kom hen til mig efter løbet og var tydeligvis ikke særlig glad, men jeg har undskyldt og vil gerne videre," siger franskmanden.

Han fik efter uheldet i starten af det belgiske Grand Prix en straf på udelukkelse i ét løb. Alligevel vil man nok mest huske hans uheld på de første omgange - hele otte gange har han haft kontakt med andre kørere, af dem har de syv været på første omgang! Det er lidt af en rekord han har skaffet sig. Så her er en lille opsamling af 'Grosjean Specials 2012':

Melbourne: Kører sammen med Pastor Maldonado på anden omgang i et overhalingsforsøg
Sepang: Skubber Schumacher af banen på første omgang
Barcelona: Rammer Sergio Perez, og ødelægger hans baghjul så det punkterer - også første omgang
Monaco: Presser Schumacher ind i barrieren i starten af løbet - ødelægger begges løb
Silverstone: Næsten gentagelse af Sepang - denne gang er det Paul di Restas dæk det går ud over
Hockenheim: På vej mod hårnålen på første omgang i kontakt med Felipe Massa og punkterer
Spa: Rammer ind i Hamilton i starten og det sender flere front-kørere ud af løbet, blandt andet den VM-førende Alonso
Suzuka: Kører Webber af i første sving


Otte gange i år har Grosjean været i vælten for sine påkørsler på de første omgange
(Foto: Lotus F1 Team LAT)

Men selv med det forholdsvis lange synde-register som han kan fremvise, forsøger han stadig at vende det indad. "Siden Singapore har jeg forsøgt at være meget forsigtig i starterne og det er frustrerende at være involveret i et uheld i Japan. Jeg har siddet ned og kigget tingene igennem med teamet - det er helt sikkert et område hvor vi skal forbedre os," siger han. Den første forbedring må meget gerne være tydelig i Korea.

Benji

Læs mere om:
  • Romain Grosjean
  • 07/10/12 - Suzuka - Formel 1
  •