Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kim Madsen vil vinde

DM Rally 
28/09/12 

Satser på sejr i Tegee-Dan Rally i Roskilde
Sorøs kendte rallyhold, Kim Madsen og Kasper Sørensen, har for alvor fået fart i deres Peugeot 306 MAXI. I Tegee-Dan Rally på landevejene syd for Roskilde i weekenden 5.-6. oktober, ser de fine muligheder for at tage sejren i deres mesterskab, Tunet National.
 

"Året er gået bedre og bedre fra at udgå med mekaniske fejl til at være hurtigst i vores mesterskab. Vi har bare ikke vundet endnu, men det satser vi på at gøre i Tegee-Dan Rally," siger Kim Madsen, der har mange fine løbsplaceringer, men ingen titler, siden han sammen med Kasper Sørensen vandt det historiske rallymesterskab to år i træk i 2007 og 2008.


Kim Madsen og Kasper Sørensen vil vinde på hjemmebane på landevejene syd for Roskilde
(Foto: Michael Eisenberg)

"Lige nu anser jeg Kenneth Madsen i Suzuki for at være min værste konkurent. Kenneth har kørt meget stærkt i år, men det har vi også med tider helt i top i sidste DM-rally," mener Kim Madsen.

"I Tegee-Dan Rally bliver både Kenneth og jeg hårde konkurrenter med Benny Pedersen i Peugeot som en farlig outsider, men Kasper og jeg vil gøre vores yderste for at vinde sejren i Tunet National," lover Kim Madsen.


En kører med fornem kørestil: Kim Madsen lægger sin Peugeot sidelæns gennem et sving på en grusvej
(Foto: Michael Eisenberg)

For de mange fans er der mulighed for at se Kim Madsen i aktion i den hurtige Peugeot fredag aften fra klokken 18 til 20 samt lørdag kl. 9.30 og 12.45 på Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor den store serviceplads også findes.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Kim Madsen
  • Roskilde
  • 06/10/12 - Roskilde - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: