Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Rygende Dennis Lind fik pokal

DTC 
29/08/12 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDennis Lind fra Roskilde blandede sig igen helt i toppen af den danske motorsportselite, da han ved Danmarks største motorsports arrangement Grand Prix Danmark kørte endnu en pokal hjem i DTC. Flere tusinde tilskuere havde fundet vej til Jyllands Ringen ved Silkeborg, hvor Dennis Lind stillede til start i DTC i sin Camaro fra svenske Memphis Racing.
 

I første løb startede Dennis fra tredje startposition lige bag Jan Magnussen og John Nielsen. Denne tredjeplads holdt Dennis fra start og han fulgte med de to førende. Men halvvejs i løbet fik Camaroen problemer og begyndte at ryge. Røgen blev kraftigere for hver omgang og bagfra kom Casper Elgaard tættere på. Til trods for den kraftige røgudvikling holdt, til alles overraskelse, både Dennis og Camaro til mål, men det var også kun lige nøjagtigt. Inde i bilen havde Dennis fået kabinen fyldt med røg og da det viste sig at være en utæt udstødning, der afgav røg var det selvsagt en meget utilpas Dennis, der kunne kravle ud af sin bil. Efter at have sundet sig lidt kunne han dog komme på skamlen sammen med vinderen Jan Magnussen og John Nielsen.


Dennis Lind
(Foto: Jan Kaiser)

I dagens andet løb blev top otte byttet rundt og Dennis startede fra sjette start position.Dennis fik en god start, men Kim Rødkjær, der startede i forreste startrække, spant rundt og Dennis mistede placeringer i forsøget på at undgå ham. Herefter kom Dennis i tæt fight med sin onkel Jan Magnussen og de to skiftede placering et par gange, inden Dennis kom forbi med en sen nedbremsning for enden af start/mål langsiden. Magnussen faldt bagud grundet bremseproblemer og Dennis forsøgte flere gange at komme forbi Mikkel Mac foran ham, men til sidste måtte han tage til takke med en femteplads, hvilket blev forvandlet til en fjerdeplads da Mikkel Mac fik tidsstraf for overhaling i gul flagzone.

”Første løb gik rigtig fint, indtil der begyndte at komme røg i kabinen” fortæller Dennis Lind. ”Udstødningen var knækket midtpå, så jeg fik alle udstødningsgasserne ind i bilen. Det gav samtidig en masse larm og en masse varme, men det værste var røgen. Jeg har fået en mindre kulilteforgiftning, så det var godt, at løbet ikke var længere. I andet løb fik jeg en god start, men var i den forkerte side, da Rødkjær snurrede rundt. Men derfra var det et af de sjoveste løb, jeg har kørt i år. Det var tæt ræs og fedt at køre i en lang række. Resultatet kunne måske have været lidt bedre. Jeg havde mere fart i bilen, men kom ikke længere frem og valgte at passe på materialet. Vi vil gerne snart have en sejr i DTC og har brug for en testdag for at finde de sidste brøkdele af et sekund. Og så ville det ikke være smart at skulle bruge penge på at rette buler ud. Nu kan vi forhåbentligt bruge dem på en test i stedet”.


Dennis Lind
(Foto: Jan Kaiser)

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Jyllandsringen
  • 26/08/12 - Jyllandsringen - DTC - DM
  •