Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Sprint

Klassesejr til Jesper Bisted i rallysprintet i Fårvang

Rally Sprint 
17/08/12 

Jesper Bisted har til efterårssæsonen i rally indledt et samarbejde med Heidi Knudsen, der fremadrettet skal være hans nye co-driver. Første gang duoen skulle samarbejde i en rallybil, var ved forgangne weekends rallysprint i Fårvang, og det blev en succesfuld debut.
 

”Løbet endte med en klassesejr og så en syvendeplads generelt, så det har været et rigtig godt løb med et resultat, som jeg er rigtig godt tilfreds med. Det var ikke det, jeg havde regnet med, men som Heidi siger, så kommer man for at vinde,” siger Jesper Bisted.


Jesper Bisted og Heidi Knudsen scorede en klassesejr i deres første start sammen

Rallysprintet i Fårvang tæller ikke med i kampen om Danmarksmesterskabet i rally, så det var med en noget anden dagsorden, Jesper Bisted og Heidi Knudsen stillede til start. Det var for at lære hinanden at kende inde i en rallybil, så de er klar, når kampen om DM-pointene atter går i gang sidst på måneden.

”Det skulle bare være et testløb, men Anders Lysen fra Suzuki-teamet drillede mig ved teknisk kontrol, og så tænkte jeg, at vi bare skulle tage ham. Og det gjorde vi så,” siger Jesper Bisted.

Samarbejdet med Heidi Knudsen fungerede, og i alle tre indledende heats sluttede duoen med bedste tid i deres klasse, ligesom de i finalen havde halvandet sekunds forspring til nærmeste rival fra deres klasse i finalen.

”Det er fantastisk,” jublede Heidi Knudsen efter løbet.


Læs mere om:
 • Jesper Bisted
 • Fårvang
 • 10/08/12 - Fårvang - Rally Sprint
 •  
   

  Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS