Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Rallycross Championship

Linnemann tilbage på podiet

ERC 
13/08/12 

Efter en uheldig ERC-7 afdeling i Belgien, var Ulrik Linnemann og hans rallycross team igen i ilden i den forgangne weekend. Denne gang gjaldt det ottende afdeling som blev kørt på Eurocircuit banen i Holland. Teamets mekanikere havde gennemgået bilen fra top til tå, efter den hårde medfart i Belgien.
 

Og de havde i den grad gjort deres arbejde på ganske fortrinlig vis. I hvert fald var Ulrik og peugeot raceren at finde i top 10 listerne hele weekenden igennem. Ulriks indledende heatplaceringer blev 4/9/3, og dette rakte til en plads i A-finalen med startspor 5. i A-finalen formåede nordjyden at kæmpe sig op på en flot andenplads, og indkasserede dermed 17 point.

Vi er meget tilfredse med denne placering. Og det føles rigtig godt at være tilbage på podiet efter den mildest talt meget uheldige weekend i Belgien, kommer det fra Ulrik.

9. afdeling af EM, løber af stablen d. 22 og 23/9-12 i Finland. Banen i Finland kender vi fra forrige års EM, så her skal det helst lykkedes for os at placere os i den høje ende af tabellen, så vi kan holde fast i den nuværende 2. plads afslutter Ulrik.

Linnemann-Motorsport


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •