Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Tredje plads til Poulsen og Nygaard på Red Bull Ring

ADAC GT
Masters 

11/08/12 

i klassen for privatkørere
Den niende og tiende afdeling af ADAC GT masters køres denne weekend på Red Bull Ring i østrig, med deltagelse at Kristian poulsen med hans teamkammerat Christoffer Nygaard. Niende løb blev kørt lørdag ved middagstid, hvor Nygaard og Poulsen skulle starte på en 21-plads i et felt på 44 biler - ikke det bedste udgangspunkt for en podiepladsering.
 


Christoffer Nygaard og Kristian Poulsens Aston Martin V12 Vantage
(Foto: Natascha Theisen)

Det blev en start fyldt med hårde kampe, hvilket resulterede i en del sammenstød, gav hele to perioder med safety car på banen, hvilket gjorde det umuligt at vinde positioner i starten. Og ved omstarten blev der desværre også tabt positioner, men genne løbet, og ved kører-skifte, lykkedes det Christoffer Nygaard og Kristian Poulsen at kæmpe sig tilbage, og sluttede løbet efter 35 omgange, på en 18. plads i det samlede klassement.


Kristian Poulsen på podiet
(Foto: Natascha Theisen)

Denne attende position betød at Kristian Poulsen endnu en gang kunne få en plads på podiet. Denne gang en tredje plads i privatkørernes klasse.


(Foto: Natascha Theisen)

Løbet blev domineret af Porsche kørere - De fire bedst placerede i klassementet er Porsche. Løbet blev vundet af Christian Engelhard og Nick Tandy.


Engelhard foran Kentenich
(Foto: Natascha Theisen)

Tiende afdeling i sæsonen 2012, vil blive kørt søndag ved middagstid, hvor det danske team vil starte løbet fra en 28. position.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Kristian Poulsen
  • Red Bull Ring
  • 12/08/12 - Red Bull Ring - ADAC GT Masters
  •      D4 Enterprise Solutions