Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

DK Motorsport klar til rallysprint i Fårvang

Rally Sprint 
07/08/12 

Ib Kragh og Jesper Bisted repræsenterer teamet i dansk rallyklassiker
DK MOTORSPORT er et nyt team i dansk rallysport i denne sæson, men mandskabet er med der, hvor gassen brænder. Næste gang DK MOTORSPORT skal i aktion er ved det traditionsrige rallysprint i Fårvang fredag den 10. august. Her stiller teamet med Ib Kragh i sin Peugeot 207 Super 2000 og den nytilkomne Jesper Bisted i Suzuki Swift Maxi 1600.
 

”Jeg kommer for at vinde og få min fjerde sejr. Det er det, jeg kommer efter. Kort og godt,” siger Ib Kragh, hvis seneste generalsejr ligger tilbage i 2005. ”Det bliver helt sikkert et tæt race. Det er en kort bane, vi kører på, men jeg håber på, at arrangørerne vil gøre den lidt mere åben i svingene, for så kan publikum få noget sjovt rally at se.”


Ib Kragh går efter sin fjerde sejr i Fårvang

At Ib Kragh har potentialet til at tage sin fjerde sejr i Tvilum Rallyshow, understregede han sidste år, hvor han sluttede i top 3 i såvel den ordinære konkurrence som i finalen. Han forventer, at det ligesom sidste år bliver mærkefællerne Christian Jensen og Esben Hegelund, han skal kæmpe imod.

”Christian og Esben var stærke sidste år, og der skal virkelig hænges i,” slår Ib Kragh fast. ”Jeg har ikke kørt i bilen siden Suzuki Rally, for sommeren er blevet brugt på at få lagt den nye motor i bilen. Jeg skal nok bruge det første heat på at få skudt mig ind på bilen, men derefter skal det nok gå stærkt, selvom vejret også kan spille et puds for os. Får vi en tordenskylle som for nogle år siden, så kan der ske meget. Jeg håber selvfølgelig på godt vejr – det er bedst for alle.”

For Jesper Bisted bliver det første gang, at han skal køre rallysprintet i Fårvang i sin nye Suzuki Swift Maxi 1600, men for ham er målsætningen med deltagelsen ikke en topplacering.

”Jeg benytter løbet til at køre samarbejdet med min nye co-driver ind,” siger han. ”Egentlig var det planen, at jeg skulle have kørt med Finn Thomsen, men han skal arbejde i udlandet i hele efteråret, så det bliver i stedet Heidi Knudsen.”

”Det var Ibs co-driver Mie, der kom op med Heidis navn, da jeg spurgte hende til et forslag til en god co-driver. Jeg kendte godt Heidi i forvejen som en rar og dygtig person, og da jeg spurgte hende, var hun frisk på det. Planen er så, at vi fortsætter samarbejdet. Ikke bare resten af året, men også ind i 2013, så det bliver permanent.”


Jesper Bisted starter med ny co-driver i Fårvang

Tvilum Rallyshow finder sted fredag den 10. august om aftnen i Fårvangs industrikvarter. Det første heat starter klokken 17.00, og efter yderligere to heats finder man frem til de 20 mandskaber, som skal deltage i finaleheatet.

”Det er et fint arrangement, der er godt besøgt, men vi har ikke nogen ambitioner om at skulle køre om sejren overhovedet.,” siger Jesper Bisted. ”Jeg bruger løbet til at få samarbejdet med Heidi på plads, og her er det godt, at selve hastighedsprøven er kendt af os begge.”

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
 • Christian Jensen
 • Esben Hegelund
 • Ib Kragh
 • Jesper Bisted
 • Fårvang
 • 10/08/12 - Fårvang - Rally Sprint
 •  
   

  Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: