Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Flot comeback til WTCC for Michel Nykjær

WTCC 
28/07/12 

Ude i den store verden er der blevet lagt mærke til det comeback som Michel Nykjær gjorde i forbindelse med WTCC løbet i Curitiba i Brasilien i sidste weekend.
Seriens egen hjemmeside fremhæver Michel Nykjærs comeback som ekstremt positivt. Den danske kører var da heller ikke specielt utilfreds efter de to løb.
 

FIA WTCC fremhæver Michel Nykjærs comeback til serien som 'ekstremt positiv' efter de to løb i Curitiba i Brasilien. Selvom det tilsyneladende kun er ved denne ene lejlighed i denne sæson at Michel Nykjær får chancen, så kan man ligeså godt gøre god reklame for sig selv - og det gjorde han. Han kørte løbene som vikar for Pasquale Di Sabatino hos Bamboo Engineering.

Michel Nykjær blev nummer 4 i kvalifikationen og sluttede de to løb som henholdsvis nummer 5 og nummer 6. Ganske enkelt formidabelt. Og når man så tager i betragtning at han ikke havde mulighed for at teste bilen inden, så er det som FIA WTCC også fremhæver, ganske enkelt fremragende. Som en sidegevinst sluttede han de to løb som nummer 1 og nummer 2 i Yokohama Trophy - privatkørernes mesterskab.

Dons

Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  •