Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Michel Nykjær: 6 - 5 - 7

WTCC 
21/07/12 

Placeringerne 6, 5 og 7 er de placeringer som Michel Nykjær har hentet indtil videre i sit vikarjob hos Bamboo Engineering i denne weekend.
Inden det går løs med kvalifikationen har Michel Nykjær hentet fremragende placeringer i den fri test samt de to første træninger på banen i Curitiba i Brasilien.
 

De har tilsyneladende set rigtigt hos Bamboo Engineering da de valgte at hente Michel Nykjær ind som vikar for den sygdomsramte Pasquale di Sabatino.

Det er dog stadig fabrikskørerne der fører an, men det private Bamboo Engineering følger helt godt med. Set over de tre sessioner der hidtil har været kørt, hænger Michel Nykjær ualmindeligt godt på teamkollegaen Alex McDowall.

Senere i dag venter det mere alvorlige, nemlige de to kvalifikationsrunder hvor den endelige startopstilling skal findes.

Dons

Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  • bamboo engineering
  • Curitiba
  • 22/07/12 - Curitiba - WTCC - FIA VM
  •      D4 Enterprise Solutions