Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Bremers femte plads sikrede Stevenson føring i mesterskabet

Grand Am 
02/07/12 

Lidt i ubemærkethed var Ronnie Bremer igen i weekenden en tur over andedammen, denne gang for at køre Stevenson Motorsports anden Grand Am racer Camaro GT-R nr. 75, i det berømte 6 timers løb på ”The Glen”, eller rettere Watkins Glen International Speedway sammen med Matt Bell og GM køreren Jordan Taylor.
 

Jordan Taylor var ved denne lejlighed tredje kører på bilen da Autohaus Motorsports havde trukket deres Camaro til dette løb. Jordan Taylor sagde tak for tilliden ved at sætte Stevenson Camaroen på pole. Det betød samtidig at Taylor startede i bilen, Matt Bell tog anden tur og Ronnie skulle så køre raceren over målstregen.

Igen spillede Grand Am serien besynderlige reglement ind i placeringerne, men det hele endte lykkeligt da Robin Liddell kunne køre Stevenson Camaro no. 57 over målstregen som vinder og da Ronnie endvidere kørte nr. 75 i mål som nr. 5 betød det så at Stevenson Motorsports Teamet bragte sig i spidsen i The North American Challenge. En super weekend på The Glen for Stevenson Motorsports som i en pressemeddelelse nok så ironisk selv skriver: The Glen har taget så mange store sejre fra os.

Ronnie: Det var hvad det kunne blive til denne gang, jeg kæmpede voldsomt for at holde nogle hurtige folk bag mig de sidste omgange, så der var ikke meget dæk tilbage til sidst og det betød at jeg måtte lukke en Ferrari forbi på sidste omgang, men med vores placering og den anden Camaro's sejr er Stevenson Teamet nu 1'er i mesterskabet og det er super godt.


Victory Lane
(Foto: Stevenson Motorsports)

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Watkins Glen
  • 01/07/12 - Watkins Glen - Grand Am
  •