Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Rallycross Championship

Linnemann var flyvende i Sverige

ERC 
03/07/12 

I weekenden var Ulrik Linnemann atter engang på præmiepodiet, da han hentede en sejr i 6. afdeling af Europamesterskabet i Rallycross. Denne gang på Höljesbanen i Sverige.
 

Den årlige EM afdeling i Höljes, er en af årets største begivenheder indenfor rallycross. Svenskerne er vilde med sporten, og i år var ingen undtagelse, ca. 22.000 rallycrossinteresserede overværede 6. afdeling af FIA Europamesterskabet.


Linnemann var flyvende i Sverige
(Foto: Johnny Loix)

Höljesbanen er en af teamets favoritbaner på europatouren, så der var lagt op til knivsparp kørsel, og dette leverede Ulrik på aller fineste vis. Ulriks formkurve må siges at være på et solidt topniveau i 2012. I de seneste EM afdelinger har han hver gang stået for topplaceringer, og Sverige var ingen undtagelse. Her leverede Ulrik blandt andet den bedste heattid der officielt er målt på den Svenske offroadbane i super1600 klassen. Og dette må siges at være en præstation der giver de Svenske hjemmebanekører stof til eftertanke.

I første heat blev det til en 6. Plads for nordjyden. Men efter dette kunne man se Ulrik Linnemanns navn i de øverste linjer på resultatlisten. Det blev til to førstepladser i de sidste to indledende heat. Og dermed var han sikret en pole-position i A-finalen.

I A-finalen satte han samtlige konkurrenter på plads. Og kunne køre Peugeot raceren over målstregen til en 1. plads og 20 point foran Krzysztof Skorupski (PL) og Andreas Bakkerud (N)


En sikker podiepladsering til Ulrik Linnemann
(Foto: Johnny Loix)

Ulrik og teamet inkasserede 20 point i Sverige i et stort felt på 31 andre Europæiske rallycross kører. Og er dermed kun 2 point bagefter Andreas Bakkerud der lige nu besidder førstepladsen i det samlede EM klassement med 89 point.

Linnemann-Motorsport
Lars Bisgaard


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •