Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

DK MOTORSPORT fordobler sin rallysatsning

DM Rally 
24/06/12 

Jesper Bisted nyt teammedlem ved siden af Ib Kragh
DK MOTORSPORT har hele tiden haft en ambition om at være toneangivende i Mekonomen Rally Championship, siden man først på året indledte samarbejdet med Ib Kragh og Mie Petersen. Det hold vil også være blandt titelfavoritterne, når næste runde af Mekonomen Rally Championship køres på vejene omkring Sorø og Slagelse den 30. juni, men her får de også følge af et nyt mandskab i DK MOTORSPORT. Det er Jesper Bisted og Finn Thomsen, der kører i en Suzuki Swift Maxi 1600.
 

”Jeg glæder mig til, at vi får et nyt hold i teamet, og jeg byder Jesper og Finn velkomne,” siger Ib Kragh, der i sin Peugeot 207 Super 2000 fortsat vil være DK MOTORSPORT’s spydspids i kampen om generalsejren ved det kommende Suzuki Rally."
”Vi går naturligvis efter sejren generelt. Det kan godt være, at vi er på udebane, men det har jeg det faktisk fint med,” fortsætter Ib Kragh.

”Men man skal være klar fra morgenstunden. Og det er vi igen, men det virker til, at eftermiddagens hastighedsprøver bliver afgørende. Her finder man de længste prøver, og det kan godt være, at man kan lave et hul om formiddagen, men prøven på Antvorskov Kaserne og de andre hastighedsprøver om eftermiddagen er de længste, så det er der, tænderne skal bides sammen. Men det ved de andre også…”


(Foto: DK MOTORSPORT)

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af DK MOTORSPORT,” siger nytilkomne Jesper Bisted. ”Det er et godt team, som dels giver mig mulighed for at promovere en række af mine sponsorer, dels gør det muligt at udvikle mig.”

Jesper Bisted glæder sig også til at kunne trække på DK MOTORSPORT’s faglige kompetencer.

”Den gamle Danmarksmester Jørgen Nielsen er i gang med at gennemgå bilen og checke, at alt er optimalt, og det glæder jeg mig til,” siger Jesper Bisted. ”Når han har kikket den igennem, så skulle bilen gerne være optimal.”


(Foto: DK MOTORSPORT)

Jesper Bisted starter sammen med Finn Thomsen, og selv om det er første gang, at de kører løb sammen i Mekonomen Rally Championship, så er samarbejdet ikke helt ubekendt.

”Jeg havde Finn med som co-driver til et minirally på Fyn, hvor vi kørte åbnervogn, og her fungerede vores samarbejde perfekt. Finn er en mand, som brænder for rallysporten, og jeg er overbevist om, at han kan give mig nogle ting. Og det er jeg helt overbevist om, at det kan ske.”

Med venlig hilsen
DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Sorø
  • 30/06/12 - Sorø - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: