Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

En advarsel til Le Mans billet indehavere

Le Mans 
07/06/12 

Le MansAutomobile Club de l'Ouest som er arrangør af 24 timers løbet på Le Mans, har igår udsendt en pressemeddelelse til samtlige billetter indehavere:
Billetterne til årets 24 timers løbet på Le Mans kan blive beskadiget af lys og varme. Automobile Club de l'Ouest har fundet et kvalitetsproblem på det termisk papir, der bruges til alle adgang billetter til Le Mans 24-timers test dag.
 

Samme papir er brugt til de billetter som er fremsent til Le Mans ugen, og udfordringen med de billetter, er at de bliver sorte, når de udsættes for varme eller ligger i solen i længere perioder, så de ikke kan kontrolleres (visuelt eller ved scanning).

Automobile Club de l'Ouest forklarer at problemet opstået, fordi leverandøreren har brugt defekt papir.

Det er alle billetter – entre, tribune, parkeringspladser campingpladser og trafik - der er berørt.

For at undgå at dine billetter bliver sorte beder Automobile Club de l'Ouest dig respektere følgende vejledning:

- Udsæt ikke dine billetter til lys eller varme.

- Brug ikke plastiklommer, der er beregnet til at vise billetten til parkeringsplads eller camping ved placering i forruden.

- Tag kun dine billetter frem for kontrol.

- Lad dem ikke ligge i bilen, hvor de får sol og megen varme.

Automobile Club de l'Ouest har besluttet at indsætte mere personale ved alle indgang for at hjælpe alle tilskuere, og kommer du i den uheldige situation at din billet er ved at blive sort, skal du henvende dig ved ét af i alt 7 steder for genoptrykningen af defekte billetter. Denne service kan bruges allerede fra mandag den 11 juni 2012, hvor der er åbent fra 08.00 til 18.00. Den omtalte service vil være åbent alle ugens dage indtil søndag den 17 juni kl. 14.00.

De 7 steder er:
- Det officielle billetkontor,
- North entrance
- South entrance
- East entrance
- Annex entrance
- Beauséjour entrance
- The sporting module (main building in front of the pits)

Uden for ovennævnte åbningstider vil du til enhver tid på døgnet kunne henvende dig på det officielle billet kontor.

Automobile Club de l'Ouest fremsætter hermed en kæmpe undskyldning til tilskuere, samarbejdspartnere, teammedlemmer, leverandører og medier for denne sag.

Hvis du er i tvivl om noget i denne sag kan du ringe til Automobile Club de l'Ouest billetkontor på telefon +33 (0) 2 43 40 2012 (mellem 09.00 og 18.00).


Læs mere om:
  • Le Mans
  • 17/06/12 - Le Mans - Le Mans
  •