Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Ib Kragh blev slået med sølle otte tiendedele af et sekund

Rally Sprint 
31/05/12 

DK MOTORSPORT’s rallykører tog andenplads i CASA Pinse Rallysprint
Ib Kragh var i Horsens til start i CASA Pinse Rallysprint med sin sorte og gule Peugeot 207 Super 2000, og her var rallykøreren fra DK MOTORSPORT med i topkampen om pokaler og kontante pengepræmier. Nogen sejr blev det dog ikke til, men slutfacit var en sammenlagt tredjeplads efter de tre indledende heats og så en andenplads i super heatet.
 

Selv havde Ib Kragh håbet og troet på, at han kunne have opnået et bedre resultat.

”Jeg ved ikke, hvad der går galt, men jeg må sikkert ikke have satset nok i de to første heat,” indrømmer Ib Kragh. I såvel det første som det andet heat manglede han fem sekunder til den senere vinder.

”Jeg døjede med hovedpine i andet heat, men det gik heldigvis væk til det tredje heat, hvor jeg var mere frisk. Samtidig gav jeg også bilen to nye fordæk, og så kørte den meget bedre. Lidt mere aggressiv kørsel gjorde også, at tiden var ved at være der, og så tænkte jeg, at jeg ville give den to nye fordæk til finalen.”


(Foto: Dansk Rally Foto)

Det var meget tæt på, at det skulle være endt med en sejr i finalen, men da stopurene var færdige med at tikke, manglede Ib Kragh sølle otte tiendedele af et sekund efter den ti kilometer lange hastighedsprøve.

”Jeg lavede en fejl, da jeg så en konkurrent var punkteret og vendte om,” forklarer han. ”Så tænkte jeg på andet end det, jeg skulle, og så var der et sted, hvor jeg var i et alt for højt gear og måtte file på koblingen for at komme i gang. Jeg tabte med otte tiendedele til Esben. Det var ærgerligt, men Esben har gjort det rigtig godt og givet gas, så hatten af for det.”

DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: