Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Sprint

90.000 kroner på højkant i CASA Pinse Rallysprint

Rally Sprint 
24/05/12 

Både rallykørere og rygmarvsbrokramte børn får noget at glæde sig over
Win-win-situationer hører man ofte om i den politiske debat, hvor de kan virke meget teoretiske, men på lørdag vil man kunne opleve et meget håndgribeligt eksempel herpå. Det sker i CASA Pinse Rallysprint i Horsens, som er kommet til i et samarbejde mellem på den ene side Rygmarvsbrokforeningen af 1998 og de to klubber Horsens Automobil- & Motor Klub og Ikast & omegns Motor Klub på den anden side
 

CASA Pinse Rallysprint bliver nemlig et motorløb, der gør alle glade. Ikke bare de mange tilskuere, som forventes at møde op i industrikvarteret ved Uraniavej og Marsallé i Horsens’ sydlige del, men også de børn og unge, der er tilknyttet Rygmarvsbrokforeningen af 1998, og de rallykørere, som deltager i arrangementet.


Der er 90.000 kroner på højkant i det CASA Pinse Rallysprint, som Horsens Automobil & Motor Klub og Ikast og omegns Motor Klub arrangerer.

Overskuddet fra entréindtægterne og de salgsboder, der opstilles på området, går nemlig til Rygmarvsbrokforeningens arbejde, mens der bliver noget meget kontant at dyste om for deltagerne. Takket være en lang række sponsorer er det nemlig lykkedes at stable en samlet præmiepulje på 90.000 kroner på højkant, hvilket noget skal trække nogle af landets bedste rallykørere til løbet. Selv om der er forskel på en lille rallybil med beskeden motorkraft og en stor firhjulstrækker med turbomotor, er der nemlig noget at komme efter for alle parter.

”Vi deler deltagerne ind i fire forskellige klasser afhængig af størrelsen på deres biler,” fortæller løbsleder Bjarne Rosenlund. ”I hver klasse bliver der 10.000 kroner til vinderen, 5.000 kroner til toeren og 2.500 kroner til treer, så der skal nok blive givet gas.”

Men herudover er der en ekstra bonus at kæmpe om. På baggrund af de bedste individuelle tider fra de tre indledende heats i rallysprintet kvalificerer de 20 hurtigste kørere sig til et superheat i CASA Pinse Rallysprint, og her løber vinderen af med 15.000 kroner, mens køreren på andenpladsen får 5.000 kroner.

Den store præmiepulje til rallykørerne er gjort mulig takket være en række sponsorer. Først og fremmest hovedsponsoren CASA, men også en række andre sponsorer, heriblandt Proshop Europe, HP Teknik, PitStop, Bavinchi, Karlsen Biler, Beringsslagteren, Hørkram, Bank Nordik, Foto og Tryk, Pandekagehuset, Pro art Reklame A/S, Madbixen, Hansen & Iversen, Horsens Emballage, HT Biler, Vola A/S, Vejle Syd Bilsyn, Jens Karstensen Entreprenør, Marius Pedersen, Horsens Autoopretning, Pleidrup’s Autolakering, Søvind Auto, Tegee-Dan, NFL Shop, Truck Center Horsens, GSV, QB Auto, IK Auto Juelsminde, Hatting Maskinstation, Blikfang Kommunikationsdesign og Peter Larsen Kaffe.

Ikast og omegns Motor Klub og Horsens Automobil & Motor Klub

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Horsens
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS