Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Kim Lund gjorde rent bord i Point S Silkeborg Clio-premiere

Clio Cup - DK 
22/05/12 

Clio CupKampen om mesterskabet i Danmarks hurtigste standardvognsklasse blev i weekenden skudt i gang på Ring Djursland, hvor første afdeling af Point S Silkeborg Clio Cup blev kørt. Det endte med maksimumpoint til Kim Lund, Silkeborg, der var hurtigst i tidtagningen og de to heats, der blev kørt. Men trods maksimumpoint var der alligevel spænding til sidst i et af løbene.
 

”Pludselig fik jeg udsættere,” fortæller Kim Lund om det første løb, hvor han længe havde haft en komfortabel føring. Men så indhentede Steffen Larsen ham.

”Lige pludselig mistede Kim fart midt i det hele og jeg lå bag ved ham, og så måtte jeg pludselig trække ud til den ene side,” siger Steffen Larsen. Han kom kortvarigt forbi, men i hårnålen på Ring Djursland kunne Kim Lund generobre føringen og tage sejren. Det viste sig, at Kim Lund var ved at løbe tør for benzin, men han havde alligevel tilstrækkelig med dråber i tanken til, at han kunne krydse målstregen først.


Kim Lund tog to pokaler og maksimumpoint på Ring Djursland
(Foto: Morten Alstrup)

I det andet heat så det også ud til, at Steffen Larsen atter skulle følge Kim Lund over målstregen, men efter halvdelen af løbet blev han passeret af Jesper Sally, Hjortshøj, og pludselig måtte Steffen Larsen trække ind til side.

”Dækket var punkteret og kørt af, så der var ikke noget at gøre,” konstaterede den uheldige kører efter at have nærstuderet sit dæk, der ikke havde megen fast kontakt med fælgen. Det gav en andenplads til Jesper Sally og Sonny Nielsen, Snertinge, der ikke tidligere havde kørt race i en Clio Cup-racer.

”Det var rigtig sjovt,” siger vestsjællænderen, som senere på året håber at kunne være med Point S Silkeborg Clio Cup, hvor man også fik kåret en dagens kører. Det blev Nicki Petersen, Hornslet, som fik prisen på basis af de forbedringer, som han gjorde fra første til andet heat på Ring Djursland.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 20/05/12 - Ring Djursland - Clio Cup - DK
  •