Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally

Aktivitet i garagen hos Escobar

Rally 
01/05/12 

Der har været aktivitet i garagen i Køge her i den seneste tid. Den nye motor som vi fik hjem fra Norge er blevet samlet af de dele som den ankom i og nogle nye dele er tilsat.
 

Escobar racing og den hvide Porsche 911 GT3 RS var med da der blev samlet penge ind til Røde Kors d. 21 – 22. april på Vigerslev Allé i Valby. ”Motoren blev testet på de ture vi kørte med publikum, som meget gerne ville ud og køre i Porschen og den holdt og der blev kørt 2.15 million ind til Røde Kors hjælpearbejde, ny rekord” forsætter Lars Kragh.

”Det betyder at der nu kun er noget fin justerings arbejde tilbage og vi håber at det ikke drille os for meget” udtaler Stanis Bertelsen, og forsætter ”der er mange ledninger og slanger på sådan en Porsche motor og ingeniøren har lave mange små og smarte finurligheder, som skal virke for at få motoren til at køre optimalt.”

Lars Kragh: ”Samtidig med at vi er ved at få helt styr på mekanikken, arbejdes der også med at få udvidet vores samarbejdspartnere. For kommer økonomien ikke på plads, bliver det ikke så mange motorløb hvor den hvide fart maskine kommer til start i. Som nævnt på tv er det svært at få økonomierne til at hænge sammen i dansk motorsport med en krise hængene i luften. Men vi ser fremad.”

Med sportslig hilsen
Escobar racing


Læs mere om:
 • Lars Kragh
 • Escobar racing
 •  
   

  Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS