Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Linnemann henter 12 point i Frankrig

Rallycross 
01/05/12 

Ulrik Linnemann og hans rallycrossteam var på pletten i Frankrig i den forgangne weekend. Der blev kæmpet til det sidste, for en topplacering. Det skulle vise sig at blive en hård, og konkurrencefyldt weekend.
 

Offroad banen i Dreux er den eneste bane i 2012 sæsonen, som jeg ikke har prøvet kræfter med før. Så det var vigtigt at alle kurver og sving blev indlært forholdsvis hurtigt under træningen, kommer det fra Ulrik.


(Foto: Johnny Loix)

Dette gik ganske godt. Vi vandt 1. Heat, og formåede at lave en omgangstid der var anden hurtigst. Efterfølgende blev vi desværre diskvalificeret, da der blev indgivet en klage, for hård kørsel. Dermed var heat 1 udelukket fra det samlede kvalificeringsregnskab. 2. Heat gik bedre, her kom vi stærkt igen med en andenplads – og 3. Heat rakte til en 4’er. Hermed havde vi sikret os en plads i A-finalen, med startspor 3 fortsætter Ulrik.

A-finalen skulle vise sig at blive en rigtig hård og krævende en af slagsen. Der blev virkelig gået til stålet, kommer det fra Ulrik. Alle kører var meget tændte fra starten – og dette resulterede i flere små sammenstød igennem hele finalen. Dog ikke så slemt så jeg ikke kunne gennemføre. Men bilen er ret så medtaget efter denne weekend. Det blev til en 5. plads og 12 EM point i et hård, og pointhungrende felt på 46 kører i Super1600 klassen.

Næste weekend d. 4 maj kan man opleve Team Linnemann på Løvelbanen, hvor første afdeling af DM bliver afviklet. Vi glæder os som altid til at køre på dansk grund. Det bliver første gang at jeg skal køre på Løvelbanen, så det bliver spændende, afslutter Ulrik.

Linnemann-Motorsport


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •