Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Oplev Suzuki Motorsport ved Racing Festivalen

Diverse 
20/04/12 

I denne weekend vil der blive givet gas i Valby. Nærmere bestemt i område ved Carlsberg, for her kommer årets udgave af Racing Festivalen til at finde sted. Her bliver der lejlighed til at få en køretur i passagersædet på en lang række spændende biler, og samtidig støtter man en god sag, idet overskuddet går til Dansk Røde Kors.
 


Suzuki Motorsport deltager i Racing Festivalen.
(Foto: Suzuki Motorsport)

”Suzuki Motorsport er naturligvis også med ved Racing Festivalen,” fortæller teamchef Anders Lysen (Sorø). Sammen med Kenneth Madsen (Gørlev) er han med til at give publikum en oplevelse for livet.

”Kenneth og jeg starter med hver vores Suzuki Swift Maxi 2000, og vi lover at give publikum en sjov og anderledes oplevelse samtidig med, at de støtter Dansk Røde Kors. Det er noget, som alle får glæde ud af. Både giver og modtager.”


Udover racerbilerne kan man også se specialudgaver af Swiften.
(Foto: Suzuki Motorsport)

Udover at deltage i afviklingen af køretur vil Suzuki Motorsport gennem hele weekenden være til stede med hele sit set-up. Her vil man kunne kikke nærmere på de biler, som teamet deltager med i kampen om Danmarksmesterskabet i rally – et mesterskab, Kenneth Madsen aktuelt fører. Men også en række modeller af den seneste Suzuki Swift, der til lejlighed præsenteres med en masse udstyr.

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Kenneth Madsen
  • Suzuki Motorsport
  •