Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Mikkel C. Johansen med internationale mål

Danish Endurance
Championship 

12/04/12 

DEC - Danish Endurance ChampionshipDen 24-årige racerkører fra Slagelse sætter kursen mod de internationale racerbaner. I 2012 kører den regerende Legend Cup-mester for Perfection Racing Europe i deres Aston Martin Vantage GT4.
 


Mikkel C. Johansen kører for Perfection Racing Europe i 2012.
(Foto: mcjohansen.com)

Sidste efterår fortalte Mikkel C. Johansen om sine planer for deltagelse i den nye Danish Thundersport Championship (DTC). Da betingelserne for den rigtige aftale ikke kom på plads i tide, har det unge motorsportstalent valgt at søge mod udlandet:

- Vi har arbejdet målrettet hele vinteren for at finde en god løsning for en sæson i DTC, men selvom vi flere gange har været tæt på, blev det aldrig helt perfekt, fortæller Mikkel C. Johansen.

En perfekt løsning var det derimod, da et af Danmarks bedste racerhold igennem tiden, Perfection Racing Europe, annoncerede ledige pladser i deres Aston Martin Vantage GT4 til den kommende sæson. Teamet, som har fejret sejre i både danske og internationale racerløb, deltager i Danish Endurance Championship samt i udvalgte internationale langdistanceløb.


Denne Aston Martin Vantage GT4 bliver Mikkel C. Johansens arbejdsplads i år.
(Foto: Nicholas Mee Racing)

- Perfection Racing Europe har bilen, erfaringen og nogle ambitioner, jeg kan forholde mig til. Efter et indledende møde var jeg ikke i tvivl om at kemien passer, og vi var også hurtigt enige om de praktiske detaljer.

Kent Bo Steffensen, der som teamchef har kørt blandt andet Michel Nykjær til Europamesterskabet for standardvogne, ETCC, glæder sig meget til at have Mikkel C. Johansen i bilen:

- Det er altid en fornøjelse at have et talent bag rattet på sin bil. For mig at se har Mikkel hele pakken: Han kan køre stærkt, og han har den tekniske forståelse for hvad der foregår i bilen.

2012 bliver et læreår for Mikkel og teamet, hvor samarbejdet skal køres ind og bygges op. I 2013 er ambitionen at deltage i flere internationale racerløb.

Perfection Racing Europe

MCJohansen.com

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kent Bo Steffensen
  • Mikkel C. Johansen
  •